Logo Leerplein14

Ons aanbod

Bijles, huiswerkbegeleiding en trainingen

Bijles Huiswerkbegeleiding Trainingen

Bijles

Bij Leerplein14 kan een leerling terecht voor bijles van diverse vakgebieden. De bijles wordt individueel gegeven in een rustige ruimte door een student. De leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Er worden tips aangereikt om beter te focussen op de lesstof en efficiënter te leren, waarbij de eigen studieboeken van de leerlingen leidend zijn. De studenten bieden aanvullende informatie en oefeningen aan om leerprestaties te vergroten.

Huiswerkbegeleiding

Is huiswerk maken een probleem en bederft dit de sfeer in huis ? Heeft de leerling moeite met concentreren of problemen met de leerstof? Wij helpen de leerling met het huiswerk op een professionele, betrokken en positieve manier. Onze focus ligt op het versterken van de vaardigheden die hiervoor belangrijk zijn: goed plannen. Samen kiezen we de manier van leren die het beste bij de leerling past.

Lees meer

Trainingen

Snel leren = leuk leren
Zit de leerling op de middelbare school? Kost het maken van huiswerk en het leren van toetsen de leerling veel vrije tijd? Of zorgt het huiswerk maken voor veel frustratie thuis? Dan is de training "snel leren = leuk leren" misschien iets voor de leerling.

Lees meer

Brugklastraining
De overgang van groep 8 naar de brugklas kan best groot zijn voor de leerling. Spannend! Geef de leerling een goede start met de training ‘Op weg naar de brugklas’. In 1 dagdeel weet de leerling hoe je het beste kunt leren en hoe je overzicht hebt.

Lees meer

Alle teksten de baas
Tijdens de training ‘Alle teksten de baas’ leert de leerling stukken tekst nog beter begrijpen. Wist u dat begrijpend lezen de basis is van bijna alle vakken?

Lees meer

Hoe werkt Leerplein14?

Elke leerling werkt met een agenda. Dit kan een eigen agenda zijn of een agenda aangeschaft bij Leerplein 14. Wij beschikken over ruime, rustige werkplekken waar de leerlingen ongestoord kunnen werken. Er zijn voldoende laptops aanwezig ter ondersteuning. Bij binnenkomst moeten de leerlingen hun mobiele telefoons inleveren, zodat zij hier niet door worden afgeleid. Er is een printer aanwezig om op een goede manier begeleiding te geven aan het ‘Leren leren’ en leerstof te kunnen printen, zodat het mogelijk is iedere methode te bewerken. Iedere leerling neemt zijn eigen boeken en werkboeken mee.

Meer informatie?
Neem contact op via info@leerplein14.nl, vul het contactformulier in of bel naar 06-19158032 (Carina)

Neem contact op

Leerplein14 zorgt voor meer rust in huis

Neem contact op met Leerplein14, we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op